lauantai 5. tammikuuta 2008

Metsässä kävelyä

3.1. Punttiksesta tuli lihaskipuja kuten arvata saattoi. Juoksemassa Kuusijärven maastoissa n. 40 min. Ei herkkua kipeillä jaloilla, mutta ihan mukavaa pienessä pakkasessa. Sairastelu tuntuu vähän keuhkoissa. Sain Tuomakselta luvan lähteä kävelemään metsään. Takareiden pitäisi jo kestää mutta vauhdin on pysyttävä kurissa kunnes liikkuvuus ja voima lisääntyvät.

4.1. Suunnistusta!!! No joo, 1.5 tuntia kävellen kangasmaastossa Sannan kanssa. Harjoittelemassa kompassin käyttöä ja hankkimassa 'suuntavaistoa'. Etureidet vielä eilistäkin kipeämmät. Illalla Liikuntamyllyyn, piti juosta vähän vauhtia välillä lisäten. Tulos: 10 min alkuverkka, 10 min koordinaatioita, 10 min juoksua. Turhautuminen, ei näillä jaloilla voi juosta!!! Etureidet ja pohkeet aivan tukossa. 15 min keskivartalotreeniä ja kotiin. Järkevä päätös.

5.1. SV:n treeni Gumbostrandissa. Pienipiirteinen maasto. Kävellen 3.2 km vaikea rata. Muutamien poukkoilua katsellessa tuntui oma lähes virheetön kävely jopa tehokkaalta etenemismuodolta. Takareisi tuntuu hyvältä, on maastossa jo nyt parempi kuin ennen leikkausta. Kivaa oli. Illalla vähän kipeä olo. Toivottavasti johtuu vain huonosta syömisestä, mies on matkoilla eikä kukaan talossa laita ruokaa... Flunssaa ei huvittaisi enää jatkaa.

Ei kommentteja: