lauantai 12. tammikuuta 2008

Kelta-vihreää

9.1. Hiihto oli liikaa ja keskiviikkoaamuna oli taas niin tuttu paine poskionteloissa ja kurja olo. Kävin työterveyslääkärillä ja sain kelta-vihreitä kapseleita joiden pitäisi tehdä keuhkoissa olevasta liimamaisesta limasta vähemmän tarraavaa. Aloitin samantien ja toivon parasta.

10.1. Yöllä sitä räkää alkoi tulla ulos. Kaikesta yöllisestä niistämisestä ja yskimisestä huolimatta ensimmäinen aamu pitkään aikaan kun heräsin pirteänä. Suunnitelmissa oli pitää vielä lepopäivä liikunnasta, mutten voinut illalla vastustaa kiusausta juosta Kuusijärven ympäri. 40 minuuttia, hyvältä tuntui. Vesa ja Ville tulivat illalla meille majoitukseen SM-kisojen ajaksi.

11.1. Aamulla 25 min crosstraineria ja 30 min juoksua. Jalan totuttelemiseksi 5 x 200 m vähän reippaammalla vauhdilla, n. 4:30 /km. Jalkaan on tullut hieman lisää liikkuvuutta, tässä vauhdissa ei enää kovin paljon kiristä. Illalla kotona spinningpyöräilyä tunti Yötä kuunnellen ja laulaa hoilotellen (olin yksin kotona...).

Aamun vesisateeseen lopullisesti kyllästyneenä varasin halpismatkan Rovaniemelle ensi viikoksi ti-su. Tarkoitus tehdä etätöitä, käydä hiihtämässä ja käyttää urheiluopiston hallia. Lauhaa on luvassa Rovaniemellekin, muttei sentään plus-asteita ja vesisadetta - ainakaan toistaiseksi.

Ei kommentteja: