sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Pakkolepoa

29.11. Tunti kuntopyörää aamulla. Luennolla 3 tuntia ja sen päälle punttisalille. Crosstraineria ja jumppa. Selkä on parempi, mutta jotenkin kipu tuntuu siirtyvän leikatun jalan pakaraan ja lonkan koukistajiin. Saas nähdä miltä tuntuu aamulla.

30.11. Heräilin yöllä särkyyn ja lopulta nousin kuuden jälkeen kun ei saa nukutuksi. Omituista kipua joka tuntuu pakarassa, lonkan koukistajassa, istuinkyhmyssä, missä lie ja säteilee joka suuntaan. Kävelykin on taas hankalaa, samoin istuminen. Löysin kaapista Ketomexia ja otin pari niitä särkyyn. Lepopäivä ja peukut pystyssä jotta olisi ohimenevä pieni oire eikä sen kummempaa. Huolestunut olen kyllä.

1.12. Jalka sen verran parempi, että varovaisin toivein kuntopyörän satulaan. Ei satu, oikeastaan tuntuu hyvältä saada vähän liikettä jalkaan. Tunti Nightwishiä. Sen jälkeen pikavauhtia Sipooseen SV:n naisten leirille jossa sain katsella muiden juoksemista. Iltapäivällä lyhyt n. 40 min kuntopiiri, kotiin ja samaa vauhtia Eijan ja Arin hääjuhliin. Kivaa oli.

2.12. Jalka melkein parantunut. Mikä helpotus! Aamulla syksyn kuntopyöräilyennätys: 1.5 tuntia. Illalla salilla 30 min crosstraineria + kuntopyörää sekä jumppa. Yhteensä 1:30.

Ei kommentteja: