keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Viikon alku

26.11. Aamulla 1.5 tunnin kävelylenkki kivassa säässä. Sujuu taas paremmin kuin ennen, joten kuntoutuksen suunta lienee oikea. Illalla punttisalilla Samulin kanssa. Crosstraineria 15 min, päälle Tuomaksen jumppa 60 min. Ei ainakaan vielä ala tuntua liian kevyeltä.

27.11. Aamulla piti mennä punttikselle, mutta jätin väliin. Väsyttää kaikin tavoin, toivottavasti ei flunssa ole iskemässä. Illalla Töölögymin spinningiin Vesan kanssa. 75 minuuttia teemalla 'uphill'. Verryttelyt ja n. 50 min VK-alueella. Mukava tunti vaikka musiikin suhteen olisi ollut toivomisen varaa. Jaksoi aika hyvin väsymyksestä huolimatta. Kotona taas vähän kipeä olo. Jumissa olevat hartiat eivät ainakaan paranna tilannetta.

28.11. Heräsin kuudelta. Hartioita kivistää, paha olo, eikä voi nukkua. Töistä oli onneksi muistettu sairaslomalaista niin edes jotain tekemistä aamun tunneiksi... Olo kohenikin työhommia tehdessä, mistähän se kertoo... Päivällä punttisalille: 40 min crosstraineria ja 50 min voimatreeniä.

Illalla niksahti selkä mattoja tampatessa. Sekin vielä. Asian positiivinen puoli on se, että kun sattuu toispuoleisesti alaselkään ei jaksa välittää jumittavista hartioista.

Ei kommentteja: