sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Kuntoutusohjeita

23.11. Tasan kuukausi leikkauksesta. Samulin kanssa matka Koskelle Tuomaksen luo saamaan kuntoutusohjeita. Kuntopyöräilyä + erilaisia lihaskuntoharjoituksia keskustelujen lomassa yhteensä n. 60 min. Mahdollisuudet ensimmäisiin hölkkäaskeleisiin jo 3 viikon päästä jos tilanne sallii. Sitä ennen päivittäin n. tunnin lihaskuntotreeni jaloille ja keskivartalolle jos ei jalka laita hanttiin. Kuntopyöräily ja crosstrainer jatkuu, vesijuoksua voi aloitella varovasti - inhokkilajini. Takapuolen haavakipu hellittänyt jo vähän, johtui todennäköisesti hiertymisestä satulaan kuten ajattelinkin.

24.11. Vatsalihakset ja lonkan koukistajat kipeinä eilisestä kuten arvata saattoi. Hämmästyttävää miten raskaita aika mitättömän näköiset liikkeet ovat kun ne tekee huolella ja ajatuksella. Aamulla spinning 55 min, iltapäivällä Tuomaksen jumppa 60 min, illalla Eijan karonkan viettoa ja nestetasapainosta huolehtimista (n. 2 litraa ravintolan kallista mutta niin hyvää jäävettä...). Vähän astmaongelmaa muutaman sisällä sauhuttelijan takia, lienee jopa laitonta nykyään? Kotona puolen yön jälkeen.

25.11. Nukuin huonosti ja väsyttää. Kurkkukin vähän kipeä ja edelleen astmaongelmaa. Aamulla 60 min kuntopyörää kevyehkösti. Päiväunet. Kävely kauppaan, happihyppely sateessa vähän piristi. Illalla 60 min jumppa. Huomenna on otettava kevyesti.

Ei kommentteja: