torstai 22. marraskuuta 2007

Haavakipua

21.11. Punttisalilla 70 min crosstraineria, väliin hiihtoliikettä käsillä varpaiden puutumisen takia. Kyselin vieruskaverilta, hänellä sama ongelma joten varpaiden puutuminen ei todennäköisesti johdu pelkästään minun "crosstrainertekniikastani".

Maijalta, seurakaverilta, tuli sähköpostiviesti. Hän on liikunnan suhteen vähän samanlaisessa tilanteessa kuin minä ja kaipailee kovan treenin aiheuttamia endorfiinejä. Tuttu tunne ja tosi kiva kuulla miten hänen harjoittelunsa edistyy! Tässä tilassa on aina mukava kuulla muiden kokemuksia, oli kuntoutuksen syy mikä tahansa.

22.11. Aamulla kotona 45 min ja illalla 40 min kuntopyörää. Haava-alue takamuksessa on nyt aika kipeä, kosketusarka. Kiinnitetyssä jänteessä en usko olevan kuitenkaan vikaa. Haava varmaankin vain hiertyy kuntopyörän satulaan vaikka yritänkin polkea aika paljon seisten. No, katsotaan mikä tilanne on aamulla. Huomenna ollaan onneksi menossa Samulin kanssa Tuomaksen luo Koskelle saamaan kuntoutusohjeita, joten tämäkin vaiva tulee puhutuksi jos sitä ylipäänsä vielä aamulla on.

Mutta jotain hyvääkin tuosta kuntopyöräilystä: olen löytänyt Nightwishin uudelta levyltä suosikkini: Marco Hietalan The Islander. Suosittelen kuunneltavaksi.

Ei kommentteja: