sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Joulutortunpaistossa

Aaton aatto, tortut uunissa ja kohtuuhyvin on pullatkin. Blogi tosin ollut päivittämättä reilun viikon. Osaksi kaiken (joulu)härdelöinnin takia, osaksi uuden hienon träningsdagbok:in. Oon tosi innoissani kun merkityt treenit näkyvät samantien erilaisina tilastoyhteenvetoina. Vielä kun saisi sellaisen apinasuodattimen niin kapistus olisi täydellinen...

Alla ote dagbokin viikkonäkymästä marraskuun alusta alkaen. Huomaa punaisen palkin ilmestyminen (hölkkää/juoksua) harmaan ja sinisen (kuntopyörä ja crosstrainer) lisäksi. Ruskea on punttitreeniä.

Eilen oltiin Samulin kanssa Liikuntamyllyssä Tuomaksen komennettavana. Uusia tuulia kuntoutukseen koordinaatiotreenien ja juoksuvauhdin kasvattamisen myötä. Sain palautetta juoksuasennosta. Takareisiä "suojellessa" lantio on valunut alas eikä ihme että etureisissä tuntuu. Nyt asento korjattiin normaaliksi (oikeaksi...) ja itse asiassa oikea asento kuormittaa takareisiäkin vähemmän. Yritettiin myös reippaampaa juoksua, mutta raja tulee hieman alle 5 min/km -vauhdissa vastaan. Takareittä kiristää liikaa ja liikkuvuutta on parannettava ennenkuin vauhtia voi nostaa lisää. Toiveissa kuitenkin rentoja kiihdyttelyjä jo tammikuun alussa. Leikattu takareisi oli aika väsynyt ja juutissa treenin jälkeen. Lähinnä polvitaipeen yläpuolelta eikä niinkään leikatulta istuinkyhmyn alueelta.

Samulikin sai ehkä parhaimman joululahjansa. Pyyhälsi reilun kilometrin ympäri Liikuntamyllyn juoksurataa viimeiset kymmenet metrit jopa 4:30 vauhtia. Loistavasti noin ensimmäiseksi juoksukerraksi leikkauksen jälkeen. Niin, ja treenistä huolimatta pystyttiin tänään aamulla kävelemään.

1 kommentti:

- Samuli - kirjoitti...

Joo, luoja tietää että käveltiinkin. Heti poluilla Sotungissa 1,5 tuntia. Saa nähdä kävelläänkö enää huomenna.

-Samuli