keskiviikko 26. joulukuuta 2007

Rauhallista joulua!

24.12. Perinteinen jouluaaton pitkä nautiskelulenkki oli tänä vuonna kutistunut n. 10 kilometriin. Ennätys kuitenkin uudella takareisikonfiguraatiolla. Parasta oli, että juokseminen tuntui kivalta, oikeastaan ihan normaalilta. Nastakengät jalassa ei lievästä liukkaudestakaan ollut haittaa. Lenkin jälkeen autoon ja Perniöön joulupöydän ääreen. Kuten tavallista, minulla on jouluna nälkä kun ruuista kelpaavat lähinnä vain kinkku ja salaatit.

25.12. Hiihtoputkessa Paipissa isän ja Samulin kanssa. Vapaata 1:10. Oli mukavaa, luistokin kohtuullinen suksia mitenkään laittamatta. Samuli ja isä lykkivät perinteistä, ei voiteluongelmia heilläkään. Iltapäivällä ajo Espooseen Samulin vanhempien luokse. Tosi väsynyt olo koko päivän, hyvä että pysyi hereillä. Illalla kurkkuakin vähän kivistää, toivottavasti ei iske flunssa...

26.12. Stefanidagen. Hemmetinmoinen kurkkukipu herätti keskellä yötä. Ibusalin ottaminen vähän auttoi katkonaisten unien jatkamista. Aamulla ylös kahdeksan jälkeen, edelleen kurkku aivan tulessa. Ei muita flunssan oireita. Suunniteltu kävelylenkki ja punttisalitreeni vaihtuivat kuitenkin musiikin kuunteluun, blogin päivitykseen ja lautapeleihin. Olo vaihtelevan kurja. Toivottavasti ei ole pitkäaikainen tauti.

Ei kommentteja: