sunnuntai 9. joulukuuta 2007

14 h ja ensimmäiset juoksuaskeleet

7.12. Tuomaksen luona Koskella saamassa päivitystä kuntoutusohjelmaan. Vajaa tunti jumppaliikkeitä. Uusia asioita: kyykkyjä lisäpainoilla, juoksukoordinaatioita, tasahyppyjä ja lupa HÖLKKÄASKELEISIIN!!! Vesijuoksemaan voi mennä varovasti. Sen rasitus kohdistuu leikatulle alueelle ja on syytä vähän kuulostella miltä tuntuu. No, vesijuoksu ei todellakaan ole suosikkilajini, joten mielelläni pysyn vaikka erossa koko vesielementistä ja otan kunnon hiet kuntopyörällä.

8.12. Aamulla spinningissä Samulin ja Vesan kanssa. Tunti tiukkaa pyöräilyintervallitreeniä. Keskisyke 163, max 182. Hengästyi, tuli hiki ja oli mukavaa. Illalla tunti pyöräilyä kotona ja päälle 20 min takareisijumppaa. Rasittunut olo ...ja nälkä.

9.12. Aamulla 10 min juoksukoordinaatioliikkeitä kävelyvauhdilla ja sen jälkeen 40 min HÖLKKÄä ja kävelyä vuoronperään. Muutama ensimmäinen hölkkäminuutti tuntui hurjan jäykältä liiallisen varomisen takia, mutta parani loppua kohti. Muuten ihan hyvä olo, jalat tuntuivat toimivan edes jotenkuten. Lenkin jälkeen kamojen vaihto ja punttisalille. 20 min crosstraineria, 1:15 voimatreeni jossa kyykkyjä ja pohjeliikkeitä max 20 kg:n tangolla. Yhden jalan kyykyt edelleen ilman painoa. Vähän käsiä, vatsaa ja selkää. 10 min loppuverkka kuntopyörällä ja viikon saldo on täynnä. Yhteensä 14 tuntia 5 minuuttia. Ensi viikolla levätään.

Illalla Samulin kanssa katsomassa lentopalloa, Suomen Cupin loppuottelua PiiVolley - Sampo. Jos itse olisin aktiiviaikoinani tiennyt miten paljon kommentteja tulee erätauolla naisten vessassa, niin olisin ilman muuta sännännyt sinne enkä kuunnellut valmentajan saarnoja pukuhuoneessa. Toisaalta, voitetaankohan pelejä kuitenkin enemmän laadulla kuin määrällä...

Ei kommentteja: