torstai 15. marraskuuta 2007

Kärsimättömyyttä?

13.11. Karilta sähköpostiviesti. Päiväkirjamerkinnöistä alkaa kuulemma vähän paistaa kärsimättömyys ja turhautuneisuus lävitse. En oikeastaan ole sitä huomannut, mutta tarkemmin ajatellen näin taitaa olla. Nyt sitten huippuvarovaiseksi: lepopäivä tänään, takareisi on sen varmaan ansainnut.

14.11. Aamulla punttisalilla: 25 min crosstrainer, 40 min voimatreeni. Yläkroppa ja pohkeet + 180 puolikyykkyä n. 5 kg:n tangolla. Tiedän jo nyt että huomenna tuntuu. Illalla tunnin kävely. Se on parantunut huomattavasti, ei pahasti enää jäkitä mistään ja vauhti on suurinpiirtein normaalia. Olisi voinut kävellä enemmänkin. Mukavaa!

15.11. Tunti kuntopyöräilyä, n. puolet seisten. Vaihtelevasti vastusta. Ei kuivaa kohtaa paidassa, oli varmaan ihan tehokasta. Eilinen salitreeni tuntuu vähän joka puolella, erityisesti pohkeissa. Samuli pääsi tikeistä tänään. Haava on parantunut hyvin. Vielä reilu viikko hänellä kipsi jalassa. Taidetaan me parantua pikku hiljaa. Lintsasin luennoilta, en halua istumaan niin pitkäksi aikaa. Sen sijaan keksin minne haluan tammikuussa: Otepäähän Viroon hiihtämään ja kuntoutumaan.



Ei kommentteja: