sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Lääkärikontrolli

16.11. Tylsyydenvähennystreeni (ks alla) punttisalilla jonka jälkeen lounaspalaveri Laurin kanssa. On se kurjaa kun työkaveri ei suostu säälimään ja voivottelemaan tätä tilannettani vaan laukoo totuuksia ja järkeviä mielipiteitä... Iltapäivällä Tulikouran vastaanotolle kontrolliin. Jalka on parantunut ihan suunnitelmien mukaan mikä on hyvä juttu. Nyt vesijuoksua, venyttelyä ja lisää kuntopyöräilyä + crosstraineria. Mutta... juoksua vasta 3 kk leikkauksesta mikä tarkoittaa tammikuun 23. päivää vuonna 2008. Juokseminen sitä aiemmin on riskinottoa. Masennus, kuvittelin hölkkääväni vielä tämän vuoden puolella. Toivottavasti Tuomas - fysioterapeuttini - on vähän optimistisemmalla kannalla.

17.11. Eilen määrätyn pitkän juoksuloman takia kaikki on tänään per..estä. Punttisalilla 25 min crosstraineria ja n. 45 min voimatreeni. Myös takareidelle liikkeitä hyvin pienillä painoilla. Tuntui eniten alaselässä, lihakset ovat kesän takareisiongelmien myötä surkastuneet. Samuli oli mukana salilla, näytti selviytyvän ihan hyvin keppien ja kipsinsä kanssa.

Illalla tunti kävelyä. Viimeinen niitti kiukkupäivään klo 20:15 pesutuvassa: joku on mankeloinut litimärkää pyykkiä ja mankelin liina läpimärkä. Laita siihen nyt omia lakanoita. Kyllä elämä on kurjaa!!!

18.11. Samulin kanssa punttisalilla. Tunti crosstraineria ja päälle vähän takareisiliikkeitä. Ruokaa ja tunnin päiväunet. Ihan puhki. Illalla tunti kävelyä. Se sujuu jo niin hyvin että tuntuu oudolta ettei voi juosta ennen tammikuun loppupuolta. Jos määrittelee että juoksu on vauhtia alle 5.5 min/km ja kaikki hitaampi hölkkää niin voiskohan sitten edes hölkätä?

Ei kommentteja: